Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

E.P.C. Parket en Klusbedrijf is een vertrouwd adres voor het plaatsen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren.

U kunt ook bij ons  tevens terecht voor kleine kluswerkzaamheden in en om uw huis, zoals het zetten van schuttingen en het plaatsen van een terras.

E.P.C. Parket en Klusbedrijf is gestart in 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwame kleinschalige ondernemers en heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het leggen en onderhouden van parketvloeren en kleinschalige klussen. Wij leggen de vloer, maar kunnen u ook helpen bij reparaties en het onderhouden van de vloer.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail,  contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.